By Melania Eliza Tehanciuc

Home Om meg

Prossesen om å lage en nettbutikk


Tanker og meninger.

Jeg har ikke tenkt å bruke copy-paste på det jeg skrev inni eksamen, men så skriver her på bloggen noen små tanker om hele prosessen og mine meninger.

Å lage en nettbutikk er en fin måte å utvikle seg i bransjen og få en mulighet ikke mange har tilgang til. For meg og min gruppe har dette vært i første omgang en utfordring til å lage en nettbutikk. Men siden vi kom opp med droppshipping alternativet så var prosessen litt lettere å gjennomgå. Ved bruk av Shopify som nettbutikk, Oberlo som verktøy for å legge inn produkter og Ali Express som leverandør dette har gått raskt, enkelt og effektivt i forhold til tiden vi hadde på oss. Gruppen har bestemt seg og ta ukens samtaler på søndager og ta avgjørelser i forbindelse med nettsiden. Hver av oss hadde forskjellige oppgaver og roller i denne prossesen. Det vanskeligste var kanskje å markedsføre seg på de store sosiale medier plattformer når markedet er stor og konkurransen vil være enda utfordrende.

Men det viktigste av det er vi fikk lærerike informasjon vi kan knytte til seinere i livet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *